Autoværksted

Velkommen til vores autoværksted

AR Roskilde er din ultimative destination for bilreparation og -service, uanset om du ejer en benzin-, diesel- eller el- og hybridbil. Vi er her for at imødekomme alle dine behov inden for bilservice og sikre, at dit køretøj fungerer optimalt.

Vores topmoderne autoværksted er specialiseret i at udføre en bred vifte af mekanikeropgaver og servicere biler af alle mærker. Vi er også stolte af kunne tilbyde professionelle erhvervsaftaler.

Vores dedikerede team af erfarne mekanikere er klar til at imødekomme dine behov og sikre, at din bil er i gode hænder. Vi arbejder målrettet på at få flere glade bilister på vejene og levere den bedste kvalitet og service hver gang.

Som AutoPartner-medlem får vi desuden adgang til en bred vifte af fordelagtige tjenester til gavn for os og vores kunder.

Vores dygtige team kan blandt andet hjælpe dig med:

Skræddersyet erhvervsaftale med AR Roskilde  

Vi forstår vigtigheden af en nem og enkel løsning – og det gælder også for vores erhvervskunder. Hos AR Roskilde tilbyder vi en omfattende erhvervsaftale, hvor du kan samle serviceringen af dine firmabiler.

Vi skræddersyr en løsning specielt til dig, hvor servicekvaliteten er i top og prisen er konkurrencedygtig. Vi ved, at fleksibilitet, mobilitet og kvalitet til den rigtige pris er afgørende faktorer for erhvervskunder, og vi stræber altid efter at imødekomme disse behov.

Når din erhvervsbil holder stille, betyder det ofte mistet omsætning. Derfor prioriterer vi erhvervsbilerne højt hos os. Vi holder vores aftaler og sikrer høj kvalitet for at undgå yderligere nedbrud.

Vi tilbyder også gratis erhvervslånebil, så du kan holde gang i forretningen, mens din bil er på værkstedet. Vores udvalg omfatter mange typer af varebiler.

Husk, at dine medarbejdere også kan nyde godt af vores fordele. Den erhvervsaftale, vi laver med jer, giver samme rabat, når deres privatbil skal serviceres.

Kontakt os i dag og lad os finde den rette løsning til netop din virksomhed, hvis du ønsker du at høre mere om vores skræddersyede erhvervsløsninger.

Vi dokumenterer alt, vi laver

For din sikkerhed og tryghed, dokumenterer vi altid, alt, hvad vi laver via fotodokumentation. Som kunde kan du derfor forvente at modtage en SMS med billeder af det udførte arbejde, inden du henter din bil.

Vi har den perfekte
lejebil til dig

I dagene, hvor vi tager os af din bil, skal du ikke bekymre dig om transport – vi tilbyder nemlig altid en ledig lejebil til dig, der passer lige til dine ønsker og behov.

Vi har i alt 28 lejebiler – lige fra de små, byvenlige personbiler til de store flyttebiler med lift. Så uanset dit behov, har vi en lejebil, der passer til dig.

Vi skaber ikke kun tilfredse kunder
– vi går skridtet videre!

Hos os er kvalitet og service altid i højsædet.

Vi er dedikerede til at have det rette udstyr, veluddannede medarbejdere og adgang til teknisk data fra alle bilfabrikker. Dette giver dig som kunde mulighed for at få din bil serviceret på vores autoværksted i garantiperioden, samtidig med at du bevarer fabriksgarantien.

Vi går ekstra langt for at sikre, at din bil får den bedste behandling og at du er tilfreds som kunde. Vores mål er at levere en oplevelse ud over det forventede, hvor du kan føle dig tryg ved at overlade din bil i vores hænder.

– 5 ud af 5 stjerner

Hos AR Roskilde er vi stolte over at være kvalitetskontrolleret og have opnået imponerende 5 ud af 5 stjerner de sidste 8 år fra CAC. Vi er endda tidligere blevet nomineret som årets værksted, hvilket er en ære for os.

Vi forstår, hvor vigtigt det er for dig at have tillid til, at din bil bliver håndteret korrekt på værkstedet. Derfor gennemgår vi omhyggeligt kvalitetskontrol fra CAC, som sikrer, at vores service og arbejde er af højeste standard. Fra det øjeblik du træder ind ad døren til det øjeblik, du kører ud igen, er vores fokus på at opretholde den bedste kvalitet.

Din tryghed er vores prioritet, og vi stræber altid efter at levere en fremragende service og kvalitet, der opfylder dine forventninger. Vores CAC-kvalitetskontrol er en bekræftelse på vores engagement i at sikre, at du og din bil får den bedst mulige oplevelse hos os.

Kontakt os

"*" indikerer påkrævede felter

Navn*